Twinfield is overgestapt op de oAuth 2.0 login. Dit betekent dat we een nieuwe manier van koppelen gaan hanteren tussen DizzyData en Twinfield.
Vanaf 06.05.2021 t/m 31.07.2021 zullen we beiden koppelingen in stand houden bij DizzyData, de huidige koppeling en de koppeling met oAuth 2.0 login . Na de deadline (op dit moment is dit 31-08-2021) zal de oude koppeling niet meer werken en zal de nieuwe koppeling alleen gelden. Hiertoe verzoeken we je dan ook dringend om in de periode tussen mei en juli de nieuwe koppeling te leggen.  Indien je dit niet doet zullen de administraties die niet opnieuw gekoppeld zijn niet meer werken na de einddatum

. 

Hieronder staan de stappen om de nieuwe koppeling met DizzyData en Twinfield te leggen. 


Stap 1: Log in op DizzyData via  app.dizzydata.nl en niet op my.newviews.nl


Stap 2: Als eerste zal de bestaande koppeling moeten worden verwijderd. Je kan dit doen door op de X te drukken achter de bestaande koppelingStap 3: Na het verwijderen van de koppeling kan deze opnieuw worden gemaakt door te kiezen voor nieuw systeem en vervolgens voor Twinfield.


Stap 4: Het koppelen kan worden gestart door op het refresh icoon te klikken achter de regel met de gebruikersnaamStap 5: Er wordt nu een login scherm voor Twinfield geopend en vul hier je gebruikersnaam, wachtwoord en omgevingsnaam in
Stap 6: Als multi-factor authenticatie  is aangezet in Twinfield zal na het inloggen worden gevraagd om een multi-factor authenticatie. deze kan je genereren met bijvoorbeeld de authenticator app van Google. Als deze optie niet is geactiveerd zal er geen code worden gevraagd.


Stap 7: De gebruiker is nu gekoppeld en de administratie kan worden gekozen door het nummer van de administratie in te typen, of de zoeknaam. Na het opslaan zal de administratie gekoppeld zijn.

 


Let op:
Het is NIET nodig om iedere administratie afzonderlijk te koppelen. Per gebruiker die wordt gebruikt in de koppeling hoeft slechts 1 administratie opnieuw te worden gekoppeld. De overige administraties die met diezelfde gebruiker gekoppeld zijn zullen ook automatisch worden ververst.


Als er nog meer andere gebruikers zijn waarmee gekoppeld is zal ook voor deze gebruikers de procedure moeten worden herhaalt aan de administraties aan wie zij zijn gekoppeld.


Let er wel op dat het functioneel niet mogelijk is om te zien welke administratie wel of niet al opnieuw gekoppeld is. Dit zal je dan ook zelf moeten controleren.


Indien gewenst kan DizzyData support je voorzien van een overzicht van welke administraties met welke gebruiker gekoppeld zijn.