Hieronder een overzicht van de releases in week 6 voor DizzyData. Op dit moment testen we een aantal ontwikkelingen in de innovation omgeving. Nadat het testen succesvol is verlopen worden de ontwikkelingen voor alle omgevingen beschikbaar gesteld. Kortom, bij deze heb je alvast een indruk van wat je op korte termijn kunt verwachten! 


Innovation

  • De IBANcheck: Om verdere automatisering mogelijk te maken kun je de controle op IBAN uitzetten. Indien de IBAN niet wordt gevonden of herkend (a.d.h.v de crediteurkaart), dan worden zij alsnog automatisch geboekt.  • Drag and drop functie: Bij het uploaden van facturen in het werkoverzicht, via drag and drop, wordt nu een statusbalk getoond. Met de kleur blauw geven we de voortgang van het uploaden aan. Is de factuur correct ingelezen? Dan kleurt de balk groen. Let op: Klik na het uploaden op de play button om de facturen door te zetten naar de herkenning. In de video hieronder geven we een korte impressie van de nieuwe statusbalk:  


  • Boekingsscherm Overzicht: Het boekingsscherm is aangepast, zodat je in één overzicht kunt zien hoeveel facturen er klaar staan voor verwerking. Voorheen werkte we met verschillende tabbladen per jaar. Nu hebben we deze samengebracht naar één overzicht ‘te verwerken’ facturen. Hierin zie je in een oogopslag de openstaande facturen per jaar. Het nieuwe overzicht zie je in onderstaande video:

  • Bugfix: In de ontvangstbevestiging werd de klantnaam niet goed weergegeven. Dit is opgelost.

  • Bugfix: Bij klanten die gebruik maken van de functie ‘sorteerscherm overslaan’ kwam het voor dat de datum niet herkend werd, maar de factuur toch werd doorgezet naar het boekingsscherm met een onjuiste datum. Dit is opgelost.