November stond in het teken van het verhuizen van de administratie naar de nieuwe back-end: PortalFlow. Met PortalFlow heeft DizzyData een nieuwe werkwijze voor het verwerken van documenten. Deze draagt bij aan de snelheid en stabiliteit van het platform. De verhuizing was een ambitieus en ingrijpend project, maar het nieuwe fundament staat. Tijdens de eerstvolgende releases zullen we een aantal zaken fine-tunen, zodat alle DizzyData klanten de voordelen van de nieuwe werkwijze ervaren.  


Voorafgaand aan de verhuizing, tijdens de BTW maand zijn er zoals afgesproken, geen releases gedaan. Op dit moment zijn er twee DizzyData omgevingen. De PortalFlow en de Innovation omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de releases in week 46 en 48. 


Portalflow

Bugfix: Inkoopfacturen werden als verkoopfactuur gezien wanneer er geen relatie herkend werd, maar het KvK nummer in het beheer wel was ingevuld. Dit is opgelost. 

Bugfix: UBL facturen liepen vast in de herkenning. Daardoor bleven deze steken op ‘Bezig met herkenning’. Dit is opgelost.

Bugfix: Alle bonnetjes die via de app werden ingestuurd werden als verkoop geclassificeerd. Dit is opgelost

Bugfix: UBL facturen konden niet verwerkt worden. Als je deze in het boekingsscherm wilde bekijken kreeg je de melding “parsing error”. Dit is opgelost

Bugfix: Er werden ontvangstbevestigingen verstuurd, ondanks dat deze functie was uitgeschakeld. Dit is opgelost.  

Bugfix: Er werd geen BTW-code voorgesteld of de BTW-code IBEUH werd voorgesteld. Dit is opgelost. 

Bugfix: Er werd BTW over facturen berekend, terwijl de functie “vrijgesteld van BTW” aan stond in het beheer van de administratie. Dit is opgelost. 

Bugfix: Het kwam voor dat facturen automatisch werden geboekt terwijl deze functie niet aan stond. Dit is opgelost. 

Bugfix: Er konden tijdelijk geen UNIT4 administraties worden gekoppeld. Dit is opgelost. 

Bugfix: Als een factuur uit meerdere pagina’s bestond werd deze niet goed herkend (bijvoorbeeld het totaalbedrag). Dit is opgelost.


Innovation

Bugfix: In het sorteer scherm werd de melding “a sync request failed” getoond als je facturen probeerde op te slaan. Dit is opgelost.