Als documenten worden ingestuurd vanaf e-mailadressen die niet bekend zijn in de administratie, dan worden deze geweigerd en ontvangt de gebruiker hier een waarschuwingsmail over (zie onderstaande afbeelding).De oplossing hiervoor hangt een beetje af van wat voor een soort relatie of gebruiker de documenten heeft gestuurd. Bij crediteuren is de beste oplossing om het e-mailadres aan de crediteur toe te voegen. E-mailadressen van crediteuren die bekend zijn in DizzyData hebben rechten om documenten in te sturen naar een administratie.


Als het gaat om medewerkers, dan moet het e-mailadres bekend zijn in de administratie en moet de gebruiker ook rechten hebben op de administratie. Het is niet noodzakelijk dat de medewerker een eigen gebruikersaccount krijgt om in te loggen in DizzyData. Het is voldoende om dit e-mailadres te koppelen aan een bestaande gebruiker met rechten op de administratie. Je kunt dit doen door op de plus te klikken achter de regel 'Emailadres-1' (zie onderstaande afbeelding).


 

Het is ook mogelijk om alle e-mailadressen uit een domein rechten te geven om documenten in te sturen door bij een gebruiker als e-mailadres alleen het domein te vermelden (@domein.nl). Daarnaast is het ook mogelijk om de controle op het insturen volledig uit te schakelen. Dit wordt afgeraden omdat iedereen dan rechten heeft om documenten naar de betreffende administratie te sturen.