Bij een administratie gekoppeld aan Twinfield staat de factuur al in de boekhouding, ook al is deze nog niet gefiatteerd. Het vinkje "Niet in betaalronde" is aangevinkt. Als in DizzyData het gehele fiatteringsproces is doorlopen, dan wordt het vinkje uitgezet en kan de boeking worden meegenomen in een betaalbestand. De fiattering werkt ook voor definitieve boekingen, echter kan hier de vervaldatum niet aangepast worden. 


Om boekingen te kunnen fiatteren moet de gebruiker waar de administratie mee gekoppeld wordt een level 3 gebruiker zijn in Twinfield.Boeking pas verzenden naar fiatteren

Het is mogelijk om een factuur pas na het doorlopen van het volledige fiatteringsproces naar Twinfield te laten boeken. Afgekeurde facturen komen dan ook niet in de boekhouding terecht. Deze instelling is te vinden bij het onderhoud van de administraties in Beheer, onder het onderdeel "Twinfield instellingen".


 

LET OP: Als deze functie wordt aangezet met facturen in de fiattering, dan worden die nog volgens de normale logica verwerkt. Andersom als de functie wordt uitgezet, dan worden facturen in de fiattering direct geboekt met de blokkade op betaling aan.