www.dizzydata.nl/dizzydata-app

 

 

Met de DizzyData App kunnen gemakkelijk foto's van bonnetjes worden gemaakt. Deze foto's zijn geoptimaliseerd voor factuurherkenning (veel document scan apps zijn geoptimaliseerd voor printen). De app koppelt direct met DizzyData op basis van een gebruiker. Hierdoor is gemakkelijk vanuit DizzyData te beheren wie naar welke administratie kan sturen. Ook gaat het sneller en veiliger dan per e-mail. Voor het insturen is ieder type gebruiker geschikt, maar om enkel te kunnen insturen bestaan er Verzendgebruikers die ook voor de App te gebruiken zijn.

 

De DizzyData App opent direct in de foto-stand. Na het maken van de foto kan er nog bijgesneden worden en kunnen er nog pagina's worden toegevoegd. Hierna wordt de administratie gekozen. Een volledige uitleg is in bovenstaand filmpje te zien.


Mocht je gebruik maken van de DizzyData App, dan adviseren wij om één pagina per scan te sturen. Des te nieuwer en beter de camera van een mobiele telefoon, des te groter zal het fotobestand ook worden als je een foto maakt. Zodra je dan meerdere pagina's in een scan zet zal de grootte van het bestand ook groter worden. Dus elke keer als men een foto maakt is het verstandig om deze direct op te slaan en te verzenden en dan weer een nieuwe scan/foto te maken.