Als je witte pagina's in het sorteerscherm aantreft, dan kan dat verschillende redenen hebben. Vaak is het een laatste, lege pagina van een ingestuurd bestand. Dit kun gemakkelijk controleren door de bestanden die je ingestuurd hebt te openen en te bekijken of deze een witte pagina heeft.


Ook kan het gaan om een afbeelding wat is ingestuurd. Soms zitten er in een e-mailopmaak ook afbeeldingen en foto's. Alle bestanden die DizzyData in de bijlage aantreft (vaak ook foto's van een bepaalde grootte) wordt door DizzyData verwerkt. Zo kan het dus zijn dat je logo's aantreft in het sorteerscherm en dus ook een witte afbeelding.


Een andere oorzaakt voor het aantreffen van witte pagina's is omdat het bestand is opgeslagen als PDF versie 1.3. Deze versie komt uit 2001 en is een dusdanig verouderde versie dat deze niet goed wordt ondersteund door DizzyData. Ditzelfde probleem komt ook voor bij andere programma's, niet alleen bij DizzyData. Wij adviseren om in dit geval de factuur te openen in Adobe Acrobat Reader en deze op te slaan onder een nieuwe naam. Dan zal DizzyData deze wel herkennen. Mocht dit alsnog niet werken, neem dan contact op met support. Stuur in dit geval ook het desbetreffende bestand mee, zodat wij kunnen kijken wat ermee aan de hand.


Mocht je niet zeker weten of het nu gaat om een verouderde PDF-versie factuur, een daadwerkelijk witte pagina, een afbeelding of iets anders, neem dan contact op via e-mail met support. Wij zoeken dit graag voor je uit!