Inloggen op ons platform en op de DizzyData-app. Hoe gaat dat precies? En welke gegevens vul ik in? Bekijk het in onderstaande video.Als je bericht hebt ontvangen dat je DizzyData-omgeving is opgeleverd, dan kan je met de aangeleverde gegevens inloggen. Er is namelijk al een (super)gebruiker voor je aangemaakt waarmee je ook de volledige DizzyData-omgeving kunt beheren. Daarnaast bestaat er een gebruiker 'Beheerder DizzyData'. Deze gebruiker is ook een supergebruiker en wordt gebruikt om je ondersteuning te bieden indien je vragen hebt of problemen ondervindt. Het is niet de bedoeling dat deze gebruiker wordt verwijderd of dat het wachtwoord van deze gebruiker wordt gewijzigd. Dit is een gratis gebruiker die door support wordt gebruikt om ondersteuning te verlenen indien dit nodig is.

 

De applicatie wordt gestart via https://app.dizzydata.nl. In de aanmeldmail vind je je gebruikersnaam, wachtwoord en bedrijfsnaam. De gebruikersnaam en bedrijfsnaam zijn niet hoofdlettergevoelig, het wachtwoord is dit wél.

 

 

Wij adviseren om na de eerste keer inloggen meteen het wachtwoord aan te passen naar een eigen gekozen wachtwoord. Lees hier aan welke voorwaarden dit nieuwe wachtwoord moet voldoen. Dit kun je doen in de beheerfunctie die je rechtsboven in je scherm kunt vinden. Kies vervolgens voor de optie 'Gebruikers' en klik op de gebruiker die je wilt wijzigen. Onder de gebruikersnaam vind je twee velden, namelijk 'Nieuwe wachtwoord' en 'Herhaal nieuwe wachtwoord'. Hierin kun je het nieuwe wachtwoord invullen. Vergeet niet om op de opslaan-knop te drukken om de wijzigingen op te slaan.

 


Inloggen met de DizzyData App

Als je inlogt met de DizzyData App, dan kan je inloggen met dezelfde gebruikersnaam, wachtwoord en bedrijfsnaam als die je gebruikt om in te loggen in de portal. Mocht je in je wachtwoord een leesteken hebben, dan kan je problemen ondervinden met het inloggen. Om dit te voorkomen adviseren wij om geen leestekens in je wachtwoord te gebruiken, maar te werken met letters en cijfers.


Vereisten besturingssysteem

De minimale iOS versie is versie iOS 10, voor Android is dit op het huidige moment SDK 16 wat Android 4.1 is, alleen voor deze erg oude Android versies gaan we binnenkort support intrekken, en zullen deze versies geen updates meer krijgen. In de loop van volgend jaar zal iOS 10 ook een keer komen te vervallen, dit omdat devices die iOS 10 als maximale iOS versie niet heel krachtig zijn in het performance gebied.