Na het synchroniseren kan het zijn dat DizzyData nog niet alle BTW-codes toont. Dit kan om verschillende redenen zijn. Ten eerste is het zo dat DizzyData alleen exclusief-codes ondersteunt en geen inclusief-codes. Mochten er dus BTW-inclusief-codes aanwezig zijn, dan klopt het dat deze niet in DizzyData staan. 


Een andere reden voor het niet tonen van BTW-codes is dat er gebruik wordt gemaakt van verouderde GetConnectoren. Wij adviseren om in dat geval de meest recente GetConnectoren van deze pagina te downloaden en deze te updaten. Nadat je dit hebt gedaan dien je de administratie in DizzyData nog even handmatig te synchroniseren. Dit doe je via 'Beheer' -> 'Administraties' en klik dan op de synchronisatieknop.


Mocht dit nog steeds voorkomen dat je BTW-codes mist in DizzyData, dan kan het zijn dat de omschrijving van de BTW-codes te lang is. Er is een limiet van 50 tekens voor omschrijvingen in BTW-codes. Wij adviseren dit aan te passen in AFAS en de administratie dan nogmaals te synchroniseren.