Om een bijlage aan een memoriaal boeking toe te voegen moeten een aantal stappen worden doorlopen:

• Een eenmalige instelling in het dagboekbeheer van Twinfield:
    • Log in op Twinfield met een Level 1 gebruiker.
    • Open de administratie waarvoor je de link naar het boekstuk wilt instellen (Algemeen Administratie wisselen).
    • Ga naar het dagboekbeheer van de administratie (Algemeen Administratie Dagboeken).
    • Selecteer het dagboek waarvoor je de link wilt instellen, en verricht de volgende instellingen:

Sorteer de bijlage in DizzyData als "Bijlage" en zoek hem op in het archief. Kopieer in het archief de gehele bestandsnaam (in onderstaand voorbeeld is dat 101210193033042023.pdf).

• In de memoriaalbladzijde plak je de bestandsnaam in het lege tekstveld dat onder 'periode' staat weergegeven.