• Sla sorteerscherm over - Wanneer DizzyData kan detecteren welke pagina's in een bestand samen een factuur vormen zal de factuur automatisch worden gesorteerd. Alle twijfelgevallen belanden alsnog in het sorteerscherm.
    • Verkoopfacturen bestaan altijd uit een pagina - Als de verkoopfacturen altijd maar één pagina zijn, kunnen die met deze bevestiging direct gesorteerd worden (als dat niet vanzelf al goed gaat). Zelfs als er meerdere pagina's in het bestand zitten. Dit is puur een stukje extra informatie voor de functie 'Sla sorteerscherm over'. Zet deze functie dus niet aan als facturen soms toch meerdere pagina's hebben.
      Voor inkoopfacturen kan deze functie per crediteur worden ingesteld. Zodra 'Sla sorteerscherm over' aan staat is die instelling op de crediteurkaart te vinden.
  • Inkoopfacturen direct boeken - Automatisch boeken. Facturen die een sluitend voorstel hebben kunnen na het sorteren direct geboekt worden. Deze functie moet per crediteur worden aangezet. Met het aanzetten van deze functie wordt die instelling op de crediteurkaart geactiveerd. Daar kan ook eventueel nog een maximum bedrag aan het automatisch boeken worden gekoppeld.
    Tip: Als gebruikersinstelling bestaat ook de Bulkviewer. Dit is te zien als een tussenstap naar het volledig automatisch boeken. Wat in de bulkviewer geboekt kan worden, kan eventueel ook automatisch geboekt worden.
    • Verkoopfacturen direct boeken - Als met bovenstaande optie het automatisch boeken is aangezet, kan met deze instelling voor alle verkoopfacturen het automatisch boeken worden aangezet. Hier hoeft dus niet per debiteur bevestigd te worden dat de facturen automatisch geboekt mogen worden.
  • Schakel controle op afzender uit - Normaal mogen alleen gemachtigde gebruikers en crediteuren waarvan het e-mailadres is geregistreerd documenten insturen naar een administratie. Deze functie schakelt deze controle uit. Dit betekend dat iedereen mag insturen naar de administratie.

Na het opslaan van de administratie worden de rest van de instellingen zichtbaar