6 augustus 2019

Functionaliteiten

Item AD6703 - Nieuwe API voor het aanmaken, updaten en verwijderen van gebruikers.

Item AD7153 - Ondersteuning toegevoegd voor het overslaan van alle facturen.

Item AD7164 - Bij het instellen van een standaard fiatteringsregel worden bedragen nu als standaard gezet in plaats van projecten.

Item AD7329 - Een optie toegevoegd voor het aanmaken van een DizzyData klant gebruik makend van de API. Zo kan men, zodra de Yuki portal de optie hiervoor heeft, als Yuki Accountant gemakkelijk de Yuki portal verbinden met de Dizzy portal.

Item AD6762 - DizzyData portal UBL-export kan nu alle validaties en elke factuur overslaan. DizzyData kan nu 99% van alle facturen voor de UBL-export overslaan als ‘Sla alle schermen over ongeacht de compleetheid van gegevens’ is aangezet.

Item AD7656 - Een Snelstart optie toegevoegd in de administratie-instellingen om de ‘eigen relatie’ te negeren.

Item AD7232 - Er wordt een foutmelding getoond als het document niet goed is verwerkt.

Technische verbeteringen

Item AD6601 - Verbetering op het gebied van prestaties.

Item AD6602 - Het KvK-importproces is nu een geplande taak die de hele overheidsdatabase in 1:30 uur importeert.

Item AD7092 - Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen KvK-database van API-calls.

Item AD7105 - Y22-response in Application Management toegevoegd.

Item AD7107 - Y22-herkenning is als standaard ingesteld voor administraties.

Item AD7150 - De DizzyPortal Administration API-eindpunt is uitgebreid met ExternalSystem-status.

Item AD7308 - Een tool gemaakt voor support voor het opnieuw opsturen van documenten.

Item AD7318 - Performance verbetering bij splitsing van documenten.

Item AD7327 - Verbeterde DizzyData Portal-communicatie met documentsplitsing.

Item AD7328 - Gewijzigde DizzyData API-eindpunten die overeenkomen met wat Yuki moet verzenden om facturen te verwerken:

• Een beveiligde Yuki Creator-gebruiker toegevoegd om klanten te kunnen maken.

• Automatisch gegenereerde wachtwoorden toegevoegd aan gebruiker POST als er geen wachtwoord is opgegeven.

• Enkele PUT-logica van administraties gecorrigeerd.

• Sommige DELETE-logica van klanten / administraties gecorrigeerd.

• Gegenereerde supergebruiker toegevoegd voor ondersteuning van Dizzy.

Item AD7389 - Controle van binnenkomende documenten verbeterd (NVWatcher).

Item AD7390 - Logging toegevoegd aan mislukte SS-documentuploads.

Item AD7431 - JSON-webtokenauthenticatie toegevoegd aan de API om de verbinding te beveiligen en de eerste stap te maken die nodig is om Single Sign-on van Yuki naar DizzyData te ondersteunen.

Item AD7461 - Verbeterde leesbaarheid en een deel van de logica van systeem van binnenkomende documenten verbeterd (RM).

Item AD7684, FD121460 - Meer logs toegevoegd aan Snelstart-communicatie.

Item AD7221 - Een probleem opgelost bij het opslaan van facturen waardoor deze niet aangemaakt zou worden.

Item AD7261 - Optimalisatie in het splitsen van documenten.

Item AD6130, FD109572 - Bij het verzenden van PDF + UBL halen we de PDF nu correct op als de UBL mislukt + verbeterde UBL-parsing.

Item AD7330 - DizzyPortal-problemen met Y22-herkenning opgelost.

Item AD7592, FD121054 - Sterk verbeterde laadtijd van Gebruikerslijst in instellingen + enkele andere snelheidsverbeteringen rond gebruikersinstellingen.

Item AD7673 - Veel UNIT4-uitzonderingen en import-/exportproblemen opgelost.

Item AD7716 - AFAS Automatische boeking wordt niet langer overschreven in de gehele AFAS-omgeving.