De koppeling met Snelstart wordt gelegd in het Beheer, bij de administratie instellingen. Het kader 'Gekoppelde systemen' staat direct onder de knop Administratie opslaan en zal bij een nieuwe administratie pas zichtbaar zijn als deze is opgeslagen.

Alvorens de koppeling met Snelstart te leggen dient er eerst in Snelstart een koppeling sleutel worden opgezet, dit moet gebeuren per administratie.

Hiervoor moet ingelogd worden op web.snelstart.nl met jouw gegevens voor Snelstart.

Je gaat dan naar Koppelingen in het linker menu:

In het Koppelingen menu zoek je voor Maatwerk en selecteer je deze optie, dan kan er gekozen worden om de koppeling in te stellen:

Als je op Koppeling instellen klikt, dan krijg je de vraag om akkoord te gaan met de onderdelen die dan bereikt kunnen worden. Als hiermee akkoord gegaan wordt, dan krijg je een 'sleutel' te zien, dit is een reeks tekens waarmee de koppeling in DizzyData gemaakt kan worden.

Vervolgens kun je in DizzyData in jouw administratie de koppeling opzetten, open de administratie in de Instellingen bij Beheer en kies 'Nieuw systeem'

Je kunt dan in dit menu kiezen voor Snelstart (als dit systeem niet beschikbaar is, verzoek dan support om deze voor je toe te voegen)

Je vult dan de Client Key met de gekopieerde sleutel en klikt op de  knop. Vervolgens wordt het Administratie veld dan automatisch gevuld met de naam van de administratie en kun je op Opslaan klikken om de koppeling te leggen.

Mocht het Administratie veld niet direct gevuld worden, neem dan alsjeblieft contact op met Support met de naam van de administratie en de sleutel van de koppeling.

In Snelstart is het belangrijk om het vinkje 'Boekstuk automatisch' aan te hebben staan. Ga daarvoor naar 'Dagboek Inkoop - nieuwe boeking' en vink daar het vinkje aan.