15 mei 2019

Functionaliteiten

Item AD4490 - Export van nieuwe en geüpdatete relaties naar Snelstart.

Let op!: We bieden nog geen Snelstart koppeling aan aan klanten en zijn bezig om deze te ontwikkelen en te testen.

Item AD5660 - UBL-relatie matching voor GL/BTW.

Item AD6008 - Implementatie van AFAS kostenplaatsen.

Item AD5859 - Vertaling van foutmeldingen van externe systemen.

Item AD6067 - BE Vertalingen in de facturatie-applicatie

Technische verbeteringen

Item AD4944 - Bulkviewer start soms met de foutmelding "Parsing failed" bij de eerste keer laden.

Item AD5767 - Probleem met deadlock opgelost bij het opslaan van documentresultaten.

Item AD6044 - DizzyData stuurt per ongeluk projecten.

Item AD6048 - Bulkviewer: parsing error - facturen is null als de laatste factuur uit de bulkviewer is verwerkt (zowel aankoop als verkoop).

Item AD6076, FD109165 - Accountview: Crediteurnummer en debiteurnummer moeten worden beperkt tot maximaal 10 tekens.

Item AD6101, FD101843 - Twinfield: de functionaliteit voor archiveringsvergelijking werkt niet meer.

Item AD6010 - Afronden van tool voor het herstellen van bestanden.

Item AD6109 - Update File Cleanup app.