28 mei 2019

Functionaliteiten

Item AD6349 - Belgische vertalingen toegevoegd (Instellingen, bulk, rapporten).

Item AD6390 - Vertalen van foutmeldingen in begrijpelijke tekst en dat support nu foutmeldingen kunnen toevoegen.

Technische verbeteringen

Item AD6164 - Voorkomen dat te grote Excel-bestanden worden verstuurd via Receive Manager.

Item AD6205 - Opnieuw proberen als het document niet gevonden kan worden in de database.

Item AD6211 - Vermijden van volledige foutmelding te tonen in Live User Interface.

Item AD6484 - Nieuwe administraties gebruiken allemaal Y22 split.

Item AD1238 - Het toestaan van verandering in grootboekrekening / kostenplaatsen / kostendragers / project-codes in IA duwt niet langer tekst onder de factuur.

Item AD2406, FD72361 - Zoeken in het archief op relatie(naam) en bedrag werkt weer correct.

Item AD5225 - Nieuw Validatietype voor Spaanse btw-validatie voorkomt valse positieven voor de Spaanse workflow.

Item AD5707 - Veelvoorkomende historische fouten in de engine zijn allemaal opgelost.

Item AD6101, FD101843 - De archiefmatch functionaliteit met concurrenten werkt weer.

Item AD6133, FD93247 - [BE] Het niet aftrekbare % veld wordt nu correct gevuld gebaseerd op grootboekrekening gekoppeld aan de relatie.

Item AD6139 - DizzyData archief is weer toegankelijk als je geen extern systeem hebt.

Item AD6187 - Door tekst op de factuur te selecteren met een regelbeschrijving die gelijk is aan de omschrijving van de koptekst, wordt deze nu ook in de regelbeschrijving geplaatst.

Item AD6355 - Optimalisatie relatienummering van AFAS Item

AD6357, FD110455 - Archief werkt weer goed bij het zoeken van documenten in de autorisatie.

Item AD6363 - Twinfield kostenplaatsen zijn nu correct ingesteld als verplicht, optioneel of niet toegestaan op basis van grootboekrekening.

Item AD6398 - BTW code T (totaal) werd verzonden naar sommige externe systemen.

14 mei 2019

Functionaliteiten

Item AD4490 - Export van nieuwe en geüpdatete relaties naar Snelstart.

Let op!: We bieden nog geen Snelstart koppeling aan aan klanten en zijn bezig om deze te ontwikkelen en te testen.

Item AD5660 - UBL-relatie matching voor grootboekrekeningen en BTW.

Item AD6008 - Implementatie van AFAS kostenplaatsen.

Item AD5859 - Vertaling van foutmeldingen van externe systemen.

Item AD6067 - BE Vertalingen in de facturatie-applicatie

Technische verbeteringen

Item AD4944 - Bulkviewer start soms met de foutmelding "Parsing failed" bij de eerste keer laden.

Item AD5767 - Probleem met deadlock opgelost bij het opslaan van documentresultaten.

Item AD6044 - DizzyData stuurt per ongeluk projecten.

Item AD6048 - Bulkviewer: parsing error - facturen is null als de laatste factuur uit de bulkviewer is verwerkt (zowel aankoop als verkoop).

Item AD6076, FD109165 - Accountview: Crediteurnummer en debiteurnummer moeten worden beperkt tot maximaal 10 tekens.

Item AD6101, FD101843 - Twinfield: de functionaliteit voor archiveringsvergelijking werkt niet meer.

Item AD6010 - Afronden van tool voor het herstellen van bestanden.

Item AD6109 - Update File Cleanup app.