De betaalgegevens zijn alleen beschikbaar voor Crediteuren.

• IBAN / Bankrekening: De IBAN (of bankrekeningnummer) kan worden ingegeven op het basis tabblad van de crediteur. In de gebruikers instellingen in beheer kan het recht worden ontnomen om de betaalgegevens van een crediteur te wijzigen. Door het vinkje bij de optie betalingsgegevens wijzigen aan te zetten kan de gebruiker de IBAN wijzigen
  • BIC CODE: De bank identificatie code. Deze is nodig voor buitenlandse betalingen.
  • Tenaamstelling: De naam van de rekeninghouder.
  • Naam Bank: De naam van de bank.
  • Adres: Het adres van de bank.
  • Plaats: De vestigingsplaats van de bank.
  • Landcode: De landcode.
  • Nat. Bankcode: Dit veld is verplicht bij buitenlandse EU rekeningen bij niet-SEPA betaalsystemen (in Twinfield), afhankelijk van het land. Duitsland en Oostenrijk kennen bijvoorbeeld een nationale bankcode, maar Nederland zelf niet. Met 'Blokkeer automatisch betalen' vervalt deze eis. In een met AccountView gekoppelde administratie bevat dit veld een drop-down menu met de in Accountview ingestelde banken.

Per gekoppeld boekhoudprogramma kan dit tabblad er anders uit zien. Dit is afhankelijk van de velden die in het boekhoudprogramma verplicht zijn.