11 december 2018

Functionaliteiten

Item AD2822 - Toegevoegde UI-bankgegevensbeperkingen voor Unit4: BIC verplicht.

Item AD2822 - Naam bankaccounthouder beperkt tot 32 tekens. Deze wijziging werd aangebracht op basis van Unit4-beperkingen.

Item AD2873 - UBL wordt gegenereerd en in UBL-archiefmap geplaatst wanneer extern systeem UBL-export is.

Item AD2898 - Uitgestelde kosten: perioden alleen beschikbaar voor open perioden in extern systeem.

Item AD2904 - Uitgestelde kosten: kalenderverbeteringen.

Technische verbeteringen

Item AD726 - Unit4 heeft nu ook een autorisatiestempel bij fiattering.

Item AD2837 - Bedragenvelden laten niet langer 'NaN' zien.

Item AD2841 - Filteren in de bulkviewer schakelt niet langer 'Alles selecteren' vakje uit. Selectievakjes kunnen aanvinken bij oranje bolletjes is uitgeschakeld.

Item AD3001 - Beschikbaarheidsproblemen van de KvK API live-server opgelost.

Item AD3157 - Bankgegevens worden nu correct geëxporteerd naar Unit4 bij nieuwe relaties.