30 oktober 2018

Functionaliteiten

Item 816 - Toegevoegde betalingsconditie bij inkoopviewer voor Unit4 en op basis van betalingsconditie in export op factuurgegevens in plaats van op relatiegegevens.

Item 1957 - Gewijzigde financiële account-tags om begunstigde & betaler correct te tonen, afhankelijk van verkoop / inkoop.

Item 2179 - Betalingsconditie toegevoegd aan inkoopviewer voor Exact Online België en betalingsconditie in export laten baseren op factuurgegevens in plaats van op relatiegegevens.

Technische verbeteringen

Item 1873 - Bulkviewer markeert facturen nu correct als (in)correct op basis van de betalingsconditie.

Item 1916 - UBL-betalingstermijn wordt nu correct opgeslagen bij relaties.

Item 1926 - Periodeveld verschijnt niet langer bij de verkoopviewer voor UBL.

Item 1927 - Openen van autorisatieregels stelt de hoeveelheid niet meer opnieuw in op '0'.

Item 2174 - Mail met dagelijks werkoverzicht sluit gebruikers nu uit zonder de juiste rechten en faalt niet langer voor problematische gebruikers.

Item 2188 - Twinfield Single Sign-on opgelost.

Item 2233 - Autorisatieregels bij kostendragers worden nu correct toegepast op facturen.

16 oktober 2018

Functionaliteiten

Item 716 [Beta] - Eerste versie van het gegevensvalidatiescherm voor 100% herkenning (Y22).

Technische verbeteringen

Item 1433 - Cash 'Pending request' zou niet langer mogen veroorzaakt door datavelden die te lang zijn.

Item 1866 - Betalingsconditie voor AFAS slaat niet correct op.

Item 1930 - Het wijzigen van de volgorde van de autorisatieregels werkt niet.

Item 1698 - Maak validatie voor periode- en vervaldatumvelden.

Item 1751 - Doorlopende werkzaamheden om het Y22-project (voor 100% herkenning) te integreren in de DizzyData-portal.

02 oktober 2018

Functionaliteiten

Item 1609 - Logging toegevoegd aan de gebruikersinterface en de nodige infrastructuur gecreëerd voor verdere logging-verbeteringen.

Item 1646 - AWS lambda maakt geen time-out meer bij zware ladingen.

Technische verbeteringen

Item 1432 - Kostendrager is NULL in factuurviewer opgelost.

Item 1535 - Facturatie: structurele oplossing voor 'converteren naar decimaal'-probleem.

Item 1560 - Als Invoicenr = bookingnr voor verkopen moet de factuur numeriek zijn en een limiet van 10 tekens hebben.

Item 1563, - De CoC API mislukte toen een parameter niet overeenkwam met het importproces.

Item 1561, 1565  - Foutcorrectie Webservice Manager-fouten.

Item 1610 - Het gebruik van wiskundige operatoren in de 'aantal'-velden werkt weer.

Item 1697 - Unit4 Documentreferentie is nu beperkt tot 16 tekens.