21 augustus 2018

Functionaliteiten

Item 50 - Ondersteuning toegevoegd voor Unit4-kostenplaatsen. Deze instelling is terug te vinden in het beheer van de administratie.

Item 1138 - Opzetten van vertalingsframework.

Item 807 - Belgische terminologie voor Belgische gebruikers toegevoegd.

Item 1249 - Het crediteurenmasker en debiteurenmasker is nu 250 karakters lang.

Item 1187 - We gebruiken voor de helpdesk geen Single Sign On meer. Mocht u inloggegevens willen hebben voor uw helpdesk dan kunt u contact opnemen met support@dizzydata.nl.

Item 501 - Prestatieverbeteringen voor services op database-gebied.

Technische verbeteringen

Item 1237 - In de autorisatie-viewer kan nu een kostendrager gewijzigd worden door middel van ‘grootboekrekening aanpassen in autorisatie’ functie (te vinden in Beheer).

Item 1220 - ‘Boekingsregels bijwerken’ functie werkt weer.

Item 1214 - De tabfunctie werkt weer naar behoren in de viewer (veld: ‘Bedrag’).

Item 1210 - De archief-zoekfunctie werkt weer op alle categorieën.

Item 1205 - De naam van 'niet-factuur'-documenttypes wordt weer correct getoond.

Item 1199 - Het werkoverzicht rapport kan weer succesvol worden gegenereerd.

Item 1198 - De autorisatieviewer werkt weer naar behoren (Exact Online) (direct opgelost).

Item 1197 - BTW-nummers in administratiebeheer worden weer correct gevalideerd (direct opgelost).

Item 599 - Ingesleepte documenten worden nu ook goed verwerkt als ze het ‘|’ karakter hebben.

Item 1099 - Combinatie van kostenplaatsen, projecten en kostendragers wordt nu correct getoond in het boekingsscherm.

07 augustus 2018

Functionaliteiten

Item 140 - Ondersteuning mogelijk voor kostendragers in Exact Online.

Item 407 - Het dizzydata.be domein is mogelijk gemaakt als inbox-adres.

Technische verbeteringen

Item 1004 - 'Beveiligde login'-fout opgelost.

Item 1022 - 'Ongeldige emailID'-fout opgelost.