18.4.1 - 18 april 2018

PT-43   - Wijzigen van autorisatie notitie na eenmaal afkeuren is nu mogelijk

PT-259 - Facturen in UBL formaat gingen vaak fout, we hebben dit verholpen in een update tijdens deze release periode

PT-265 - IBAN data in UI werd meerdere keren ingevuld op een relatie achter de schermen in relatie wijzigen scherm, dit is verholpen.

PT-270 - IIS upload limiet is weer teruggebracht naar 25 MB

#         - DizzyData heeft deze periode veel tijd besteed aan het verbeteren van de services en het beginnen aan het toevoegen van Exact Online België

#         - Het is nu mogelijk om te koppelen met beide een Online en Offline installatie van een boekhoudpakket tegelijkertijd onder een Dizzydata omgeving.