18.3.2 - 28 maart 2018

PT-153 - Correct wegwerken van de ontvangstregel van ingesleepte documenten waardoor we beter support kunnen leveren.

PT-184 - Netjes tonen van fouten in export van relaties bij Unit4 op de boeking.

PT-212 - Archief download verbeterd.

PT-218 - Compleet maken van het verhuizen van klantspecifieke afbeeldingen.

PT-239 - Unit4: een time out opgelost bij het ophalen van .relaties

PT-241 - Unit4 Inkoop factuurnummer lengte in de user inteface gelimiteerd tot 16 characters (Verkoop als factuurnummer & Boekstuknummer gelijk moet zijn wordt door Unit4 gelimiteerd tot 8, dit limiet hanteren wij zelf niet).

PT-247 - Bug opgelost in het bestempelen van documenten bij het exporteren naar Cash.

PT-248 - Het ophogen van relatienummers na het aanmaken van een eerdere  verbeterd.

PT-251 - Opslaan van relaties waarbij de betalingsconditie een string was gaat weer goed.

PT-252 - Toevoegen van pagina aan archief document gaat weer goed.

PT-252 - Opslaan van documenten via handmatige verwerker werkt weer goed.

PT-255 - Verbeter rapportages kunnen weer correct gegenereerd worden.

18.3.1 - 13 maart 2018

PT-101 - Toevoeging mogelijkheid tot exporteren factuurnummer als boekstuknummer Unit4.

PT-106 - AFAS grootboekrekening wijzigen wijzigt nu correct de BTW als er geen BTW op die code geboekt mag worden.

PT-140 - U4 Import administratie informatie enkel van het laatste boekjaar (efficientere imports voor grote administraties).

PT-152 - Verlenging Gebruikersnaam van 50 naar 150 karakters.

PT-159 - Archief sorteert nu weer goed op datum.

PT-160 - Archief sorteren / andere pagina selecteren toont nu de autorisatie weer correct.

PT-175 - Archief 'Alles selecteren' op documenttypes buiten Inkoop/Verkoop selecteert nu weer alles.

PT-188 - Verbetering voor Unit4 import (valuta).

PT-189 - Verbetering op infrastructuur bestandopslag.

PT-195 - Verhuizing brandingafbeeldingen.

PT-196 - Stuur leeg land mee met relaties als land = administratieland voor Unit4.

PT-198 - Relaties die verwijderd zijn in Twinfield zullen niet meer getoond worden in Dizzydata.

PT-209 - Unit4 export verstuurd geen duplicaat facturen meer.