22 januari 2019

Functionaliteiten

Item AD2865 - Mogelijkheid om UBL-facturen in het archief als bulk te downloaden.

Item AD3015 - Meertalige ondersteuning voor archief.

Item AD3488 - Meertalige ondersteuning voor werkoverzicht.

Item AD3018 - Mogelijkheid om administraties naar een andere klant te verplaatsen.

Item AD3649 - Convertering mogelijk van alfanumerieke factuurnummers naar numerieke boekingsnummers.

Technische verbeteringen

Item AD3895, FD76813 - Exact Online: een controle geïmplementeerd op dubbele facturen voor export naar Exact Online.

Item AD3813, FD86790 - Exact Online: uitgestelde kosten werken nu voor periodes met een afwisselend gesloten jaar.

Item AD3897, FD86804 - AFAS: een controle geïmplementeerd op dubbele facturen voor export naar AFAS.

Item AD3896, FD86809 - Twinfield: een controle geïmplementeerd op dubbele facturen voor export naar Twinfield.

Item AD3864 - Unit4: btw-codes worden nu per jaar goed ingeladen.

Item AD3724 - Unit4: het veld voor projecten is verwijderd uit het fiatteringsscherm. We ondersteunen geen projecten voor Unit4.

Item AD2414 - Exact Online: verbetering aangebracht bij het versturen van facturen.

8 januari 2019

Functionaliteiten

Item AD799 - Ondersteuning van UBL 2.1 factuursplitsing.
Item AD2874, AD2875 - Bij de UBL-exportkoppeling (i.p.v. boekhoudpakket-koppeling) kun je nu ook de UBL-facturen downloaden uit het archief. Een downloadstatus laat zien of de UBL al gedownload is.
Item AD3302 - De ingesloten PDF wordt nu toegevoegd aan de UBL-download vanuit het archief.

Items AD2874, AD2875 en AD3302 zijn ook op de ExpertM koppeling van toepassing (die werkt via de UBL-export).

Technische verbeteringen

Item AD2477, FD74086 - Bestanden als 'ATT00002.html' van Apple Mail worden nu genegeerd.
Item AD3312 - Kostendragers blijven correct in het journaal bij de verwerking via autorisatie.
Item AD3333, FD81503 - Problemen met de weergave bij het sorteerscherm zijn opgelost.
Item AD3334, FD82127 - AFAS: administraties worden dagelijks correct gesynchroniseerd.
Item AD3359 - Exact Online: periodes zullen nu de status van de periodes correct importeren.

Item AD3377 - De facturen in het boekingsscherm worden nu bij Internet Explorer goed weergegeven in de gebruikersinterface.
Item AD3486 - Exact Online: fatale XML-fouten worden nu correct gesplitst.
Item AD3469, FD82940 - Unit4: bankgegevens worden nu consistent correct geëxporteerd of er wordt een fout weergegeven bij het exporteren van relaties.
Item AD3492 - Unit4: relatie-exportfouten veroorzaken nu dat facturen correcte fouten weergeven.

Item AD3492 - Unit4: data-import zou niet langer stil mogen vallen.
Item AD3492 - Unit4: land NL wordt niet langer onterecht aan een relatie toegewezen.

Item AD3492 - Unit4: alle percentages voor btw-codes worden nu correct geïmporteerd en het juiste btw-percentage wordt in het boekingsscherm getoond.

Item AD3556, FD82340 - Unit4: exportstatussen van relaties worden nu correct verwerkt, zodat de relatiecode indien nodig kan worden gewijzigd.
Item AD3557, FD83489 - Unit4: het verwerken van buitenlandse BIC-codes verloopt nu soepeler in de gebruikersinterface.
Item AD3558, FD83488 - Exact online: fouten bij de nachtelijke import zijn tijdelijk opgelost door een databasetaak uit te voeren.
Item AD3559, FD82492 - Gebruikerssessies duren nu 120 minuten in plaats van 20 minuten.