Als een pagina in het sorteerscherm wordt aangeklikt zal deze worden geselecteerd om te verwerken. Met de knop opslaan worden de facturen die geselecteerd zijn verwerkt. Bij het verwerken van grote hoeveelheden pagina's is het aan te raden dit af en toe tussendoor op te slaan.

Met de optie "automatisch scrollen" zal als deze is ingeschakeld een pagina waar op wordt geklikt naar de linkerkant van het scherm scrollen. Met de optie "inzoomen" zal de cursor veranderen in een vergrootglas waarmee de details van de pagina kan worden bekeken. Als de zoom-functie aanstaat zal de pagina niet worden geselecteerd als er op wordt geklikt.

Als er ook overbodige pagina's zijn ingestuurd, kunnen deze worden verwijderd. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de optie . In principe worden pagina's al tijdens het herkennen goed geroteerd, maar het kan soms nodig zijn om dit handmatig te doen. Hiervoor kun je  gebruiken. De pagina wordt dan een kwartslag naar rechts geroteerd.

Batch acties

• Onderin het sorteerscherm staat een los kader met de verschillende acties. De acties die hierin uitgevoerd worden, worden op alle aangevinkte pagina's uitgevoerd.

• Naast het kader met batch acties staat de knop 'Alles selecteren'. Deze knop vinkt alle pagina's aan, of uit als alles is aangevinkt. Deze knop is te gebruiken in combinatie met het batch actie kader, maar ook met de knop 'Verzenden'.