Als een pagina in het sorteerscherm wordt aangeklikt, dan zal deze worden geselecteerd om te verwerken. Je ziet dat je een pagina geselecteerd hebt doordat deze rood omlijnd is. Kies wat voor pagina het is onderaan (zie Hoe werkt het controleren in het sorteerscherm voor de beschikbare documenttypen) en druk vervolgens op de knop 'Opslaan'. Met de knop 'Opslaan' worden de facturen die geselecteerd zijn direct verwerkt. Bij het verwerken van grote hoeveelheden pagina's is het aan te raden dit af en toe tussendoor op te slaan.

Extra opties

Bovenaan het sorteerscherm staan twee opties, namelijk 'Automatisch scrollen' en 'Inzoomen'. Standaard staan deze twee uitgeschakeld. Als de optie 'Automatisch scrollen' ingeschakeld staat, dan kun je door de facturen scrollen. Zodra je op een factuur klikt, dan wordt deze direct naar de linkerkant van het scherm gezet. Als de optie 'Inzoomen' is ingeschakeld, dan verandert de muiscursor in een vergrootglas waarmee je de details van de pagina kan bekijken. Als deze zoomfunctie aanstaat, dan wordt de pagina niet geselecteerd als erop wordt geklikt.

Als er ook overbodige pagina's zijn ingestuurd, dan kunnen deze worden verwijderd. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de optie . In principe worden pagina's al tijdens het herkennen goed geroteerd, maar het kan soms nodig zijn om dit handmatig te doen. Hiervoor kun je  gebruiken. De pagina wordt dan een kwartslag naar rechts geroteerd.

Batch acties

Onderin het sorteerscherm staat een los kader met verschillende acties. De acties die hierin uitgevoerd worden, worden op alle aangevinkte pagina's uitgevoerd. Naast het kader met batch acties staat de knop 'Alles selecteren'. Deze knop vinkt alle pagina's aan, of uit als alles al is aangevinkt. Deze knop is te gebruiken in combinatie met het batch actie kader, maar ook met de knop 'Verzenden'.