Als je bericht hebt ontvangen dat je DizzyData-omgeving is opgeleverd, dan kan je met de aangeleverde gegevens inloggen. Er is namelijk al een (super)gebruiker voor je aangemaakt waarmee je ook de volledige DizzyData-omgeving kunt beheren. Daarnaast bestaat er een gebruiker 'Beheerder DizzyData'. Deze gebruiker is ook een supergebruiker en wordt gebruikt om je ondersteuning te bieden indien je vragen hebt of problemen ondervindt. Het is niet de bedoeling dat deze gebruiker wordt verwijderd of dat het wachtwoord van deze gebruiker wordt gewijzigd. Dit is een gratis gebruiker die door support wordt gebruikt om ondersteuning te verlenen indien dit nodig is.

De applicatie wordt gestart via https://app.dizzydata.nl. In de aanmeldmail vind je je gebruikersnaam, wachtwoord en bedrijfsnaam. De gebruikersnaam en bedrijfsnaam zijn niet hoofdlettergevoelig, het wachtwoord is dit wél.

Wij adviseren om na de eerste keer inloggen meteen het wachtwoord aan te passen naar een eigen gekozen wachtwoord. Lees hier aan welke voorwaarden dit nieuwe wachtwoord moet voldoen. Dit kun je doen in de beheerfunctie die je rechtsboven in je scherm kunt vinden. Kies vervolgens voor de optie 'Gebruikers' en klik op de gebruiker die je wilt wijzigen. Onder de gebruikersnaam vind je twee velden, namelijk 'Nieuwe wachtwoord' en 'Herhaal nieuwe wachtwoord'. Hierin kun je het nieuwe wachtwoord invullen. Vergeet niet om op de opslaan-knop te drukken om de wijzigingen op te slaan.