Als je bericht hebt ontvangen dat je DizzyData-omgeving is opgeleverd kan je met de aangeleverde gegevens inloggen. Er is namelijk al een (super)gebruiker voor je aangemaakt waarmee je ook de volledige DizzyData-omgeving kunt beheren. Daarnaast bestaat er een gebruiker 'Beheerder DizzyData'. Deze gebruiker is ook een supergebruiker en wordt gebruikt om je ondersteuning te bieden indien je vragen hebt of problemen ondervindt.

De applicatie wordt gestart via https://app.dizzydata.nl. In de aanmeldmail vind je je gebruikersnaam, wachtwoord en bedrijfsnaam. De gebruikersnaam en bedrijfsnaam zijn niet hoofdlettergevoelig, het wachtwoord is dit wél.

Wij adviseren om na de eerste keer inloggen meteen het wachtwoord aan te passen naar een eigen gekozen wachtwoord. Dit kun je doen in de beheerfunctie die je rechtsboven in je scherm kunt vinden. Kies vervolgens voor de optie 'Gebruikers' en klik op de gebruiker die je wilt wijzigen: