Deze melding kan ontstaan als een synchronisatie 's nachts niet slaagt. Dit hoeft niks ernstigs te zijn, omdat Exact Online ook wel eens onderhoud pleegt 's nachts en wij hierdoor niet kunnen verbinden en synchroniseren. Controleer daarom eerst of de koppeling daadwerkelijk niet meer werkt door simpelweg een boeking te versturen.

Mocht de koppeling echt niet meer werken, dan komt dit meestal door gewijzigde gegevens van de gebruiker waarmee is gekoppeld. Of het kan zijn dat de rechten van deze gebruiker zijn gewijzigd in Exact Online. Voor het koppelen kun je hier terecht in onze handleiding. Voor de koppeling met Exact Online is het voorlopig nodig om op het domein https://my.newviews.nl in te loggen. Voor de verdere functionaliteiten is https://app.dizzydata.nl wél geschikt.