Als DizzyData voor crediteuren en/of debiteuren geen nieuwe nummers meer voorstelt/hier geen suggesties meer voor geeft, dan wordt dit probleem vrijwel altijd veroorzaakt door een wachtwoordtool, zoals LastPass. LastPass heeft een sterke invloed op de invulvelden in de browser. Dit kan het gebruik van DizzyData negatief beïnvloeden. De volgende adressen dienen geblokkeerd te worden in LastPass, dan zou je er geen last meer van moeten hebben:

Voor Nederland

Voor België