De bulk viewer hoort tot de geavanceerde mogelijkheden van DizzyData en is te gebruiken voor zowel inkoop- als verkoopfacturen. Als u enige tijd met DizzyData werkt en bekend bent met de mogelijkheden is de bulk viewer een mogelijkheid om nog sneller de boekingen te kunnen verwerken. De bulk viewer kan worden aangezet bij de gebruikersinstellingen in Beheer. Op deze manier kan iedere gebruiker voor zich bepalen hoe met DizzyData gewerkt wordt. Naast de bulk viewer is de traditionele viewer altijd ook nog te gebruiken.

Door op het vergrootglas te klikken start je de traditionele viewer. Als je hierbij op het aantal facturen klikt wordt (als de optie is ingeschakeld) de bulk viewer gestart. In de bulk viewer wordt een beknopte weergave getoond van de facturen. Indien gewenst kan vanuit de bulk viewer ook de traditionele viewer worden geopend door op het vergrootglas aan het einde van de regel te klikken. De traditionele viewer zal dan worden geopend met alleen deze boeking. Als deze wordt verzonden, opgeslagen als concept of geannuleerd zal je weer terugkeren naar de bulk viewer.

Boekingen die al compleet zijn staan al aangevinkt en kunnen dus meteen worden verwerkt. De complete boekingen zijn te herkennen aan een groene status. Als de status oranje is is deze boeking nog niet compleet en moet er nog iets mee worden gedaan. Foutieve boekingen worden met rood aangegeven.