Het is in DizzyData mogelijk om een factuur vanuit het boekingsvoorstel te mailen. Hiervoor kun je gebruikmaken van het icoon rechts boven in het factuurvoorbeeld.

Er zal een link worden gemaakt naar een .EML-bestand dat in je e-mail programma kan worden geopend en de mail bevat met de factuur als bijlage. Als dit intensief wordt gebruikt kan het gebeuren dat dit op een gegeven moment niet meer werkt. De oorzaak hiervan kan zijn dat er te veel van deze EML-bestanden in uw downloadmap staan. Door deze te verwijderen (of naar een andere map te verplaatsen) zal deze optie wel weer werken en zullen de bestanden weer worden aangemaakt.