Om de PDF die bij een boeking hoort op te vragen in Twinfield dient dit eerst te worden ingesteld. Deze instelling kan worden gemaakt zolang de facturen nog (ongewijzigde) concept facturen zijn. Als de conceptfacturen definitief worden gemaakt zal de bestandsnaam die wij meesturen verloren gaan als het vrije tekstveld 1 niet is gevuld.

Er zijn 2 varianten beschikbaar om deze koppeling te maken:

• Zonder automatisch inloggen
  • Met automatisch inloggen

Koppelen zonder automatisch inloggen

Om te koppelen log je in op Twinfield als een gebruiker met voldoende rechten (level 1 gebruiker). Ga vervolgens naar het menu Algemeen -> Administratie -> Dagboeken. Kies hier voor het inkoopdagboek.

Vrije tekstvelden

• Gebruik - Kies hier voor Toestaan
  • Naam - Vul hier in 'Bestandsnaam'

Document imaging

Herhaal deze stap voor het verkoop dagboek. Let er op dat deze instelling moet worden uitgevoerd voor iedere administratie die je wilt koppelen met DizzyData. De instellingen zijn voor iedere administratie en dagboek gelijk.

Koppelen met automatisch inloggen

Het is mogelijk om de koppeling zo in te stellen dat inloggen in DizzyData niet nodig is. Omdat hiervoor een unieke sleutel als onderdeel van de Document imaging link nodig is, kun je dit via de helpdesk aanvragen.