Afas Small Business kent beperkingen in het instellen van de boekings-layout én dossier items, maar toch zijn de standaard dossier item typen beschikbaar:

• De standaard dossier Item typen zijn beschikbaar en worden bij eerste gebruik automatisch geactiveerd.
  • Het dossier item type 'Inkoopfacturen' is een standaard type onder de code -5. Voor verkoopfacturen is er helaas geen type.
  • Door in het DizzyData-beheer -5 in te stellen bij 'Dossier Item Type Inkoop' zal de factuur meegestuurd worden en bij de boeking in Afas beschikbaar zijn.
    • Indien de functie 'Facturen in omloop' in je licentie beschikbaar is, zal dit ook voor het type -5 aan moeten staan. Je kunt dit activeren of zelf een dossier item type aanmaken.
  • In Afas zelf zijn er verder geen instellingen nodig.