DizzyData heeft een app waarmee documenten ingestuurd kunnen worden. De gewone website kan geopend worden op de meeste mobiele apparaten.

• Android
    Wij raden aan Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken. Deze browsers doen vrijwel niet onder voor de desktopvarianten, dus kunnen de gehele website weergeven. Veel Android telefoons zullen bij aanklikken van de upload functie in het werkoverzicht direct de mogelijkheid geven om een foto te maken.
  • iPhone/iPad
    Hoewel er meerdere browsers beschikbaar zijn, moeten deze allen de basis van Apple's eigen Safari gebruiken. Deze browser wordt door DizzyData deels ondersteund. De upload-functie zal op oudere iPhones en iPads niet werken, omdat Safari hier geen HTML5 ondersteunt.