Voor het toevoegen van een nieuwe gebruiker (alleen mogelijk als supergebruiker):

1. Klik op 'Beheer'
2. Klik op 'Gebruikers'
3. Klik op 'Nieuwe gebruiker'

Punten van aandacht:

• De gebruikersorganisatie bepaalt of het een interne gebruiker is, of een gebruiker van een klant (extern). De beschikbare gebruikersrollen hangen hiervan af.
    • De omgevingsnaam (bedrijfsnaam bij inloggen) is voor interne gebruikers, alle andere beschikbare gebruikersorganisaties zijn klantnamen.
  • E-mailadressen bij de gebruiker zijn gemachtigd om in te sturen naar DizzyData.
  • Pas als een gebruiker gemachtigd is op een administratie (helemaal onderaan) kan er worden ingestuurd (en geboekt, etc.).
  • Ook de beschikbare administraties om te machtigen hangen af van de omgevingsnaam.