Het probleem

Een gebruiker (medewerker, klant of crediteur) stuurt e-mails met bijlagen naar een DizzyData e-mailadres, maar krijgt per e-mail bericht dat het betreffende e-mailadres niet bekend is.

De oorzaak

• De gebruiker heeft de documenten naar een verkeerd DizzyData e-mailadres gestuurd.
  • Het kan ook zijn dat het deel vóór @dizzydata.nl niet overeenkomt, omdat anders er geen ontvangstbevestiging gestuurd had kunnen worden.

Oplossing

Controleer het correcte e-mailadres van een administratie in de stamgegevens van een administratie 'Beheer > Administraties'.

Tip: kopieer het adres uit de administratie-instellingen naar kladblok en plak een regel lager het adres uit de ontvangstbevestiging. Je ziet dan gemakkelijk als de twee niet identiek zijn.