1. Meld je aan met een supergebruiker-account
  2. Ga naar BeheerĀ > Gebruikers
  3. Klik op de gebruiker waarvoor je de status e-mail wilt activeren
  4. Zet onder 'Gebruikersrechten' een vinkje bij 'Dagelijkse werkoverzicht email'.
  5. Klik op 'Opslaan'.

De status e-mail wordt alleen verstuurd naar het eerste e-mailadres dat bij de gebruiker staat geregistreerd. De e-mail is voor super- en verzendgebruikers dagelijks. Fiatteringsgebruikers ontvangen de e-mail enkel als er ook daadwerkelijk facturen in de fiattering voor hen staan.