Ja, per e-mail kun je maximaal 25MB naar DizzyData insturen. Let op dat je e-mail provider (de provider die jouw SMTP-server verzorgt, of webmail) ook een limiet ingesteld kan hebben. Bij ADSL/Kabel internetverbindingen voor consumenten en MKB ligt deze limiet vaak op 10MB.

Mocht je gebruik maken van de DizzyData app, dan adviseren wij om één pagina per scan te sturen. Des te nieuwer en beter de camera van een mobiele telefoon, des te groter zal het fotobestand ook worden als je een foto maakt. Zodra je dan meerdere pagina's in een scan zet zal de grootte van het bestand ook groter worden. Dus elke keer als men een foto maakt is het verstandig om deze direct op te slaan en te verzenden en dan weer een nieuwe scan/foto te maken.