In de DizzyData ontvangstbevestiging staan soms bestanden zoals ATT12345.txt of ATT12345.html met de melding 'Onbekend document, wordt niet verwerkt'.

Oorzaak

Dit is een bijproduct van e-mails verstuurd met Apple Mail. Het zijn eigenlijk flarden e-mail als bijlage in de e-mail zelf. Hier kan nog van alles in zitten, dus DizzyData ontleed ze wel, maar restanten kunnen in de ontvangstbevestiging belanden.

Oplossing

De melding is vaak te negeren, maar kijk even of alle te verwerken bestanden goed in de ontvangstbevestiging staan.

Een deel van de meldingen wordt onderdrukt. Op verzoek kunnen we dit uitbreiden, mits het 100% zeker is dat er nooit bestanden missen en wij door onderdrukken van de melding geen fout meer weergeven.

De ATT bestanden kunnen ieder formaat zijn. Formaten als .txt., .html en .htm zijn veilig te verbergen, maar .pdf verwerken we uiteraard. Een variant als .bin kan in feite alles bevatten. Daarom blokkeren we die expres niet zodat de verzender met de fout kan controleren of de te verweken bestanden ook verwerkt zijn.